Termékek rovat

Ez a rovat tartalmazza a Magyarországon készült vagy hazai szellemi hozzájárulással létrehozott, illetve külföldről behozott, fellelt és hozzáférhető információkkal is rendelkező azon hardver, szoftver és komplex rendszer termékek leírását, amelyeknek a hazai informatikai kultúra kialakulásában jelentős szerepük volt.

Az összes termék között a Gyorskereső segítségével kereshetünk.

Az egyes termékekről gyűjtött adatokat egyedi termék-adatlapok tartalmazzák, ezeket pedig a fenti hivatkozásokkal megjeleníthető három táblázatban foglaltuk össze. A hardver termékek képgaléria formájában is megtekinthetők, ahol a képek alatt a termék rövid jellemzése is olvasható.

Az adatlapokról elérhetők még a kapcsolódó előadások videó-felvételei, esetenként a kiállító hely is, ahol a termék megtekinthető. A terméklapokon előforduló szakkifejezések, illetve rövidítések magyarázata az oldalsáv megfelelő gombjára kattintva érhető el.

Ha a kedves olvasó tud segíteni a további gyűjtésben, illetve a meglevő állományok pontosításában, kérjük, hogy a rendelkezésére álló adatokat, az oldalsáv “Üzenetküldés” gombjával előhívott információs adatűrlapon keresztül adja meg! Minden beküldött adatot előre is köszönünk.


Létrehozva:2016.06.15. 18:23