Gerő Judit

Születési dátum:
1955.
Születési hely:
Budapest
Végzettség, szakképesítés:
 • gépészmérnök - BME - 1978.
 • számítógép-programozó - Számok - 1981.

 • Az egyetem után Számítástechnika Alkalmazási Vállalathoz (Számalk) került, ahol először hardvert oktatott, majd a PC-k és a felhasználói programok megjelenésével azok oktatására állt át. Közben csoportvezető, osztályvezető majd főosztályvezető-helyettes lett.

  1991-ben többekkel együtt létrehozta a Controll Rt.-n belül az oktatási üzletágat, amit később független cégként, CONTROLLTraining Továbbképző Központ Kft. néven azóta is vezet. Cége az évek során a hazai számítástechnikai, informatikai felnőttképzési intézmények között meghatározó szerepet betöltő vállalkozássá fejlődött.

  Felnőttképzési szakértőként rendszeresen részt vesz az informatikai hatósági ellenőrzésekben, képzési programok előminősítésében.

  Részt vett az Országos Képzési Jegyzék (OKJ) informatikai szakmák képzési programjainak megalkotásában; vizsgaelnökként a számonkérésben is jelentős szerepet játszott.

  Az Európai Számítógép-használói Jogosítvány program (ECDL) hazai megjelenése óta vezeti a CONTROLLTraining vizsgaközpontját; tagja az NJSZT ECDL Minősítő bizottságának is.

  Felnőttképzési szakértőként rendszeresen részt vesz a hatósági ellenőrzésekben, képzési programok előminősítésében.

  Tagja a Felnőttképzési Szakértők Országos Egyesületének (FSZOE), azon belül az Etikai bizottságnak.

  Tizenhat szakmai könyv szerzője vagy társszerzője; írt a Lotusról, Symphonyról, Wordről, Excelről, PowerPointról.

  És ami még fontos
  • Család: két felnőtt gyerek és két unoka. (2021-es közlés.)

  Létrehozva: 2021.05.26. 18:15
  Utolsó módosítás: 2024.03.07. 10:57