Videotár

Ebben a rovatban az Adattár által nyilvántartott videókat tekintjük át. Ezek közül a legnagyobb részt az iTF által szervezett és lebonyolított események előadásainak videó felvételei teszik ki.  Itt találhatók az „Arcképek a magyar informatika történetéből” című videoportré sorozat videói is, amelyeken kiemelkedő, meghatározó teljesítményt nyújtó szakemberekkel készült riportjaink láthatók. Ugyancsak itt hivatkozunk az Informatikai Történeti Kiállítás (ITK) egyes tárgyait bemutató videókra is. Fentiek mellett a gyűjtőkörünkbe tartozik még egy sor különböző, az informatika történetének bemutatásához kapcsolódó videó is. Ezeknek az egyedi videóknak a listáját ebben a rovatban adjuk meg.

Gyorskeresővel valamennyi, a fentiekben felsorolt videóra kereshetünk a szerzö(k) neve, valamint a címben előforduló szavak alapján.

Az információk további gyűjtéséhez és a meglévők pontosításához kérjük a kedves olvasó segítségét. Ezt az oldalsáv „Üzenetküldés” gombjának segítségével teheti meg. Minden beküldött adatot, információs adatlapot előre is köszönünk.


Létrehozva:2016.06.15. 22:43