Scheidler Balázs

Születési dátum:
1977.08.14.
Születési hely:
Szekszárd
Végzettség, szakképesítés:
 • műszaki informatikus - VE - 2000. (műszaki informatikus mérnök)

 • A diploma megszerzése után az általa fejlesztett syslog-ng naplózó szoftver család az IT iparág de-facto szabványává nőtte ki magát, amelyet – a BalaBit IT Security vállalat közvetítésével – világszerte több mint 850.000 ügyfél használ.

  A BalaBit IT Security egyik alapító tagja és meghatározó tulajdonosa, a vállalat ügyvezető igazgatója, a BalaBit világszerte elismert termékeinek ötletgazdája és a mai napig vezető fejlesztője. A nyílt forráskódú közösség egyik szaktekintélye, számos Linuxhoz köthető projekt kezdeményezője, nemzetközi konferenciák szívesen látott előadója.
  A BalaBit a világ egyik vezető IT-biztonsági szoftverfejlesztő vállalata a magas jogosultságú felhasználók monitorozása, a loggyűjtés és -tárolás valamint a proxy technológián alapuló tűzfal megoldások területén. Innovatív technológiai megoldásaival a külső és belső fenyegetések megelőzésében, valamint az IT-biztonsági és megfelelőségi előírások betartásában támogatja ügyfeleit. A teljes mértékben magyar tulajdonú BalaBit 2009-ben felkerült az EMEA (Europe, the Middle East and Africa) régió leggyorsabban növekvő vállalatait tartalmazó Deloitte Technology Fast 500 listára. A vállalat képviselettel rendelkezik Franciaországban, Németországban, Olaszországban, Oroszországban és az Egyesült Államokban, ügyfelei és partnerei világszerte valamennyi lakott kontinensen megtalálhatók.

  Kitüntetései: Gyurós Tibor-díj – „Az év menedzsere az infokommunikációban” (Informatikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ), 2011); Kalmár-díj (NJSZT, 2012).


  Létrehozva: 2016.01.10. 11:36
  Utolsó módosítás: 2024.04.16. 18:22