Havasi Zoltán

Születési dátum:
1975.08.22.
Születési hely:
Budapest
Végzettség, szakképesítés:
 • villamosmérnök - ME - 2005. (Telekommunikációs rendszerek szakirány)

 • Az általa alapított vállalattal (MOHAnet Mobilsystems Zrt.) megvalósított egy távfelügyeleti ökoszisztéma kifejlesztését, mely több különböző alkalmazási terület szerteágazó szolgáltatásait képes egy rendszerből kiszolgálni. Számos GPRS alapú megoldással bővítette az alkalmazások sorát az elmúlt években, melyek megtalálhatóak a vagyonvédelemben, a tűzvédelemben, a szállítmányozásban, a logisztikában és a személyfelügyeleti rendszerekben egyaránt.

  A civil egészségvédelemben létrehozott egy reaktív és proaktív gondoskodást támogató telemedicinás egészségfelügyeleti rendszert, mely az idősek és hozzátartozóik otthonápolását és vitális paramétereik monitorozását képes eHealth szolgáltatókon keresztül valós időben ellátni, melyhez személyre szabott gondozási és egészségügyi szolgáltatások igényelhetők.

  A MOHAnet Mobilsystems díjai, elismerései: Az Év Biztonságtechnikai Megoldása díj (2005, 2006); IT Business Leadership Award különdíj (2010, 2012); Magyar Termék Nagydíj (2008, 2011); Magyar Minőség Háza díj (2008); ,Expo Security Prix Bratislava’ díj (2008); Magyar Informatikai Nívódíj (2011); Central & Eastern Europe Best Azure Application by Microsoft (2013).

  Mindezeken kívül a MobilPort Kft. első számú vezetőjeként megalkotta a Click 4 Skill nyelvoktató platformot. Ez egy okostelefonon, tableten és számítógépen használható nyelvtanulást segítő alkalmazás, melynek segítségével 56 leckén keresztül 10 ezer szót és 10 ezer mondatot lehet elsajátítani. Ezt az innovatív nyelvoktató szoftvert a saját elképzelései, tervei és módszertana alapján fejlesztette ki, mely több különböző okostelefon platformon (Android, iOS, Windows Phone web-PHP) nyújt nyelvtanulási lehetőséget.

  Munkásságát az NJSZT 2012-ben Kalmár-díjjal ismerte el.

  És ami még fontos
  • A Click 4 Skill nyelvoktató rendszer megalkotója, mellyel rendszeres napi 1 óra intenzív tanulással alig több mint fél év alatt magabiztos nyelvtudásra lehet szert tenni. A teljes program elvégzésével 10.000 szót, kifejezést és mondatot sajátíthat el, ami messze meghaladja a felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezők szókincsét.

  Létrehozva: 2015.11.22. 16:51
  Utolsó módosítás: 2024.03.07. 13:33