SMART 2020

SMART 2020 – IN DIGITAL WE TRUST. MORE THAN EVER.

A digitális bizalom, a tettrekészség, az érettség és a felkészültség az elmúlt hetekben még nagyobb hangsúlyt kapott és kap a továbbiakban, ezért úgy döntöttünk, hogy a SMART közönsége nem marad innovációs és digitalizációs betevő nélkül. A koronavírus-járvány hazai fejleményei következtében a SMART-ot idén online platformra költöztetjük május 26-27-28-án (kedd-szerda-csütörtök). A részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött. Az online SMART-on interaktív módon beszélünk és beszélgetünk a digitális bizalomról, a koronavírus járvány okozta kihívásokról, megoldásokról és a további lehetőségekről, a gazdaságra, társadalomra és egyénre vonatkozó hatásairól.

A konferencia programja:

1. NAP: KIHÍVÓK ÉS KIHÍVOTTAK – MÁJUS 26. A nyitónapon szó lesz a kihívásokról, és a rájuk adott üzleti, szervezeti, innovációs és technológiai válaszokról – a problémafelvetéseket megoldások, esettanulmányok, valódi sztorik követik, valódi szakemberektől.

2. NAP: HARC A FELHASZNÁLÓÉRT ÉS AZ ADATÉRT – MÁJUS 27. A hagyományos ügyfélkapcsolati megoldások jól működtek sokáig, az átalakuló fogyasztási szokások és igények, a megjelenő új lehetőségek és globális kihívások nyomán azonban egyre többször kevésnek bizonyulnak. Kik azok, akik az új évtizedben is meg tudják hódítani a felhasználókat?

3. NAP: AZ EMBERI TEST ÉS ELME INNOVÁCIÓJA – MÁJUS 28. Hogy tehet a digitalizáció az emberiség egészségéért, hogyan válhat a digitalizáció fontos védvonalunkká? Hogyan segíthet a technológia kibontakoztatni az emberi lehetőségeket, képességeket? Porondon a biohacking, a digitális egészségügy, a mentális egészség és a digitális optimizmus témái.

KÍSÉRŐESEMÉNYEK A háromnapos online konferencián számos interaktív elem biztosítja majd az igazi konferencia hangulatot. Vegyél részt a SMART Workshopon, SMART Meetupokon és a SMART Conversations-ön!

Időpont:
2020.05.26-05.28

Rendező szervek:

Helyszín:
Virtuális tér

Előadások száma:
20


Létrehozva: 2020.05.29. 13:58
Utolsó módosítás: 2020.05.29. 14:00