Operációkutatási Konferencia 2013

XXX. Magyar Operációkutatási Konferencia. Ez volt a második alkalom, hogy a Krekó Béla díjat, a Gazdaságmodellezési Társaság, a Magyar Operációkutatási Konferencián adja át. A MOT vezetése úgy döntött, hogy csatlakozik a Gazdaságmodellezési Társaság kezdeményezéséhez és a 2013-as Egerváry Jenő emlékplakettet a konferencián adja át a díjazottnak. A konferencián négy plenáris előadás lesz. Plenáris előadóink: Prékopa András akadémikus, Vörös József az MTA idén megválasztott levelező tagja és Maros István illetve Mayer János.

 

Sorozat:
Operációkutatási Konferencia

Időpont:
2013.06.11-06.13

Rendező szervek:

Helyszín:
Balatonöszöd

Főszereplők:
  • Program Bizottság: Szántai Tamás Fábián Csaba Komlósi Sándor Imreh Csanád Pintér Miklós Maros István Horváth Zoltán Frank András Páles Zsolt Fülöp János Nagy Tamás Budapesti Műszaki és Gazdasági Egyetem a programbizottság elnöke Kecskeméti Főiskola a programbizottság titkára Pécsi Tudományegyetem Szegedi Tudományegyetem Budapesti Corvinus Egyetem Pannon Egyetem Széchenyi István Egyetem Eötvös Loránd Tudományegyetem Debreceni Egyetem MTA SZTAKI Miskolci Egyetem Szervező Bizottság: Illés Tibor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a szervező bizottság elnöke G.-Tóth Boglárka Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a szervező bizottság titkára Molnár-Szipai Richárd Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a szervező bizottság titkára Ligeti Csák Központi Statisztikai Hivatal Temesi József Budapesti Corvinus Egyetem Bertók Botond Pannon Egyetem Csendes Tibor Szegedi Tudományegyetem Jordán Tibor Eötvös Loránd Tudományegyetem

Kiadvány adatai:

Előadás kivonatok megtekinthetők itt.

Az előadások megjelentethetők: a Central European Journal of Operations Research, az Alkalmazott Matematikai Lapok és a Szigma folyóiratokban.

Résztvevők száma:
100 fő

Előadások száma:
70 előadás


Létrehozva: 2017.11.09. 08:23
Utolsó módosítás: 2024.02.16. 09:34