Multimédia az Oktatásban 2021

XXVII. Multimédia az oktatásban nemzetközi konferencia

A szakmai rendezvény célja, hogy elősegítse az oktatás, valamint a kutatás és fejlesztés különböző területein dolgozó, oktató hazai és külföldi http://szakemberek, PhD és felsőoktatási hallgatók kapcsolatfelvételét, tapasztalatok és jó gyakorlatok cseréjét, egyes képzési szakterületekhez kapcsolódó kreditek gyűjtését. Az idei év aktualitása, hogy a konferenciának helyet adó intézmény, a Dunaújvárosi Egyetem a tanárképzés 50 éves jubileumát is ünnepli. A színvonalas előadások nemzetközi minősítésre és publikálásra kerülnek, valamint az előadók külön díjazásban részesülnek a felhívás szerint.

A konferencia meghirdetett témakörei: A tanulási környezet módszertani, didaktikai és andragógiai kérdései Tanulási élmény a XXI. században Multimédia a köznevelésben Élethelyzethez igazított tanulás Személyes tudás vagy közösségi tudás Multimédia és a tudományos kutatás összefonódása A multimédia alkalmazása a felsőoktatásban és a felnőttképzésben A tanulási környezet technikai, technológiai változása www-alapú kurzusok, tananyagok és interaktív tanulói környezetek mLearning, eLearning és környezete Felhőalapú szolgáltatások az oktatásban Személyes tartalmak és közösségi oldalak alkalmazása az oktatásban Virtuális (VR) és kiterjesztett (AR) valóság az oktatásban Multimédia-fejlesztések, eredmények, alkalmazások bemutatása Telemedicina Múzeumi oktatás és a multimédia eredményei Vállalati oktatás, kompetencia-fejlesztés A jövő kommunikációs eszközei, technikái 5G-vel a multimédia oktatása Mesterséges Intelligencia Az oktatás digitális átalakítása Az online/virtuális egyetem COVID 19 és multimediális oktatás Szakmai (műszaki) pedagógusképzés Az 50 éves műszaki tanárképzés Dunaújvárosban A Dunaújvárosi Térségi Pedagógiai Központ tevékenységei és jövőbeni lehetőségei

Időpont:
2021.06.10-06.11

Rendező szervek:

Helyszín:
Dunaújváros központú online konferencia

Főszereplők:
  • Dr. Bacsa-Bán Anetta, Dr. Berke József, Csikósné Maczó Edit, Gulyás István, Dr. Juhász Levente Zsolt, Dr. Kadocsa László, Dr. Kozma-Bognár Veronika - Szervezők

Kiadvány adatai:

Az előadások alapján, a konferencia szakértői bizottsága által javasolt szakmai anyagok lehetőséget kapnak a „Journal of Applied Multimedia”  nemzetközi, referált folyóiratokban DOI-számmal történő megjelenésre.

A konferencia kiadványa letölthető itt:

Egyéb megjegyzés:

A “Multimédia az oktatásban” éves konferenciáin közel 1400 előadás hangzott el, mintegy 1800 szerző bevonásával. A teljes konferenciasorozaton eddig közel 3000 érdeklődő vett részt.


Létrehozva: 2021.06.08. 17:44
Utolsó módosítás: 2024.03.27. 19:16