MENTA 2007

XIV. MENTA 2007 konferencia.

Az IVSZ (Informatikai Vállalkozások Szövetsége) 2007. szeptember 6–8. között 14. alkalommal rendezi meg évi hagyományos menedzsertalálkozóját, a MENTÁT, a szövetség legfontosabb éves konferenciáját, „Kormányzati reformok és informatika” címmel. A nívós szakmai eseményen szakmai előadások és kerekasztal-beszélgetések alkalmával találkozhatnak a hazai IKT-vállalatok vezetői és szakemberei egymással és a kormányzati döntéshozókkal, s cserélhetnek véleményt az informatika és a távközlés területén aktuális és lényeges szakmai kérdésekről, valamint az informatika egyre nagyobb jelentőségű kormányzati szerepéről.

MENTA 2007 az IVSZ éves konferenciája, amely három napon át tartott.A konferencia alcíme: kormányzati reformok és informatika. A konferencia terepet biztosított a kormányzati és vállalkozói szféra párbeszédére, elsősorban az informatika, távközlés és média területén.

Az első napon vegyes témák kerültek szóba, mint pl. az információs hadviselés. A második napon a kormányzati szektor került sorra, kiemelten is az egészségügy, amely helyzetéről kerekasztal beszélgetést is tartottak. A harmadik napon a KKV szektor képviselői jutottak szóhoz.

Sorozat:
MENTA

Időpont:
2007.09.06-09.08

Rendező szervek:

Helyszín:
Sopron/FAGUS Hotel

Főszereplők:
  • Gögge Péter - IVSZ főtitkár, szervező

Egyéb megjegyzés:

A konferenciáról videón nyilatkozik Gögge Péter itt.


Létrehozva: 2020.01.14. 20:24
Utolsó módosítás: 2022.01.04. 06:39