A Hibrid Felhő és a Mesterséges Intelligencia – a digitális átalakulás kulcsfontosságú tényezői

A Hibrid Felhő és a Mesterséges Intelligencia – a digitális átalakulás kulcsfontosságú tényezői c. Webinár

Program

10:30 – 11:15 A 4. platform forradalma – IBM Hibrid Felhő Ismerjék meg, hogyan építettük fel hibrid, többfelhős és általános felhőalapú ajánlatainkat a modularitás és a nyílt forráskódú szabványok segítségével, valamit hogyan biztosítottuk a megosztott felhőalapú irányítást, alkalmazkodva a vállalkozáshoz. Megmutatjuk, hogyan használhatnak teljes körű, hibrid többfelhős architektúrát az applikációk modernizálása, a költségcsökkentés, a digitális készenlét elérése és az üzleti folytonosság biztosításának érdekében, miközben felgyorsítják a digitális átalakulást. Legfrissebb bejelentésünkre különösen nagy hangsúlyt fektetnénk: IBM Felhőalapú Műhold – ez egy irányított osztott felhőalapú megoldás, mely felhőalapú szolgáltatásokat közvetít, API-kat, hozzáférési szabályokat, biztonsági irányítást, valamint szabályzati megfelelőséget nyilvános felhőkön és az Önök adatközpontján keresztül.

11:15 – 12:00 Kognitív vállalat A felhőalapú adottságokra építve, az új technológiák irányítják az üzleti fejlődést. Az új exponenciális technológiák együttműködésének, mint például a Mesterséges Intelligencia, az automatizálás, az IoT, a blokklánc vagy az 5G megvan a hatalma, hogy megváltoztassa az üzleti modelleket, újra feltalálja a folyamatokat és újra gondolja a munkamódokat. Ezt a felemelkedést Kognitív Vállalatnak hívjuk. Beszélgetni fogunk az üzleti platformok ökoszisztémájáról, illetve a meghatalmazott vállalatról emberi és biztonsági szemszögből.

Időpont:
2021.03.30-03.30

Rendező szervek:

Helyszín:
Budapest - online konferencia

Főszereplők:
  • Rehus Péter – Ország és Technológiai Igazgató, IBM Magyarország; Huszti Dániel – Adat és AI Technikai Értékesítő, IBM Magyarország; Telek Balázs – Solutions architect, IBM Magyarország; Sáfrán Péter – Hibrid Cloud Márkamenedzser, IBM Magyarország - előadók
  • Mester Sándor - moderátor

Előadások száma:
2


Létrehozva: 2021.03.29. 17:38
Utolsó módosítás: 2024.02.11. 13:35