Hivatkozási név: Qualisoft

Qualisoft Informatikai Kft.

Típus:
vállalat
Alapítás időpontja:
1984
Címe:
 Budapest, XI. ker. Brassó út 141
Alapítók:
n.a.
Tevékenység legfőbb céljai, területe

A cég 1984-ben alakult és szoftver fejlesztéssel foglalkozik.
Főbb fejlesztési irányok a FirmWare-ek, hálózati HW és SW, táblázatkezelők, repülőtéri és pályaudvari utastájékoztató rendszerek, termelésirányító rendszerek.

Jelenlegi fő tevékenységi kör az adatbázis kezelő alkalmazások és ügyviteli szoftverek készítése. Legismertebb termékük a WinTiszt program továbbfejlesztett változata TIBERIUS , mely a közszolgálati humánpolitikai munkát segíti, valamint a Cafetéria rendszer.

 

Felső vezetői
  • Boytha Péter, ügyvezető
Meghatározó egyéniségek, kulcsszemélyek
n.a.
Számítástechnikai fejlesztések/termékek/Projektek

A WinTiszt program, a Köztisztviselők Jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. tv. (Ktv.), 2010-től a 2010. évi LVIII. törvény (Ktjv.) illetve az ezeket kiváltó 2011. évi CXCIX. Törvény a közszolgálat tisztviselőkről. (Kttv.) rendelkezései alapján kifejlesztett köztisztviselői nyilvántartó program. Feladata a köztisztviselői, kormánytisztviselői humánpolitikai tevékenység teljes körű támogatása a Ktv. / Ktjv. / Kttv. (néha meglehetősen bonyolult) szabályainak automatikus alkalmazásával.

A TIBERIUS az új fejlesztés program elődje, a WinTiszt, több, mint 100 helyen működik országszerte. Felhasználóink között éppúgy megtalálhatók helyi önkormányzatok (köztük a budapesti önkormányzatok mintegy fele), mint országos szervezettel (területi szervekkel) rendelkező központi közigazgatási szervek és minisztériumok. A WinTiszt kifejlesztésekor elsődleges cél az volt, hogy a Ktv. rendelkezéseinek teljes körű algoritmizálása, a napi köztisztviselői humánpolitikai munka lehetőség szerinti automatizálása.

A Qualisoft legújabb rendszere egy választható béren kívüli juttatási rendszer, a Cafetéria. Célja az egyéni igényekhez igazodó, választható elemekből álló rendszer kezelése, a hivatal munkatársainak motiválása és elégedettségük növelése céljából. A rendszer mottója a „költség-hatékony motiválás”.

Forrásmunkák

Létrehozva: 2020.06.01. 20:21
Utolsó módosítás: 2024.02.18. 16:38