Hivatkozási név: MVISZ

Magyarországi Vezető Informatikusok Szövetsége

Típus:
Társadalmi Szervezetek
Alapítás időpontja:
1997
Címe:
1138 Budapest, Népfürdő utca 22. (Duna Tower irodaház B torony 15. emelet)
Alapítók:
 • Vállaltok, költségvetési intézmények amelyek évente több 10 millió forintos informatikai megoldások alkalmazói
 • Tevékenység legfőbb céljai, területe

  Az alapító vállaltok, költségvetési intézmények felismertél, hogy a magyar informatikai piacon szükség van egy olyan társadalmi szervezetre, amely képviseli az informatikai eszközöket, rendszereket és szolgáltatásokat működtető vállalatok és intézmények érdekeit. Tevékeny szerepet vállal az informatikai szektor szereplői közti érdekegyeztetésben, a közös vélemény kialakításában. Egy olyan társadalmi szervezet, amelyik az informatikai megoldások alkalmazóinak szempontjából támogatja az informatikai kultúra általános fejlődését és terjesztését.

  Felső vezetői
  n.a.
  Meghatározó egyéniségek, kulcsszemélyek
  n.a.
  Számítástechnikai fejlesztések/termékek/Projektek

  Mit nyújt?

  Mindenekelőtt rendszeres kapcsolatot azokkal az Önhöz hasonló feladatokat ellátó, hasonló problémákkal szembe kerülő kollégákkal, akiktől kérdezhet, akik kel megoszthatja tapasztalatait, akikkel együtt gondolkodhat.

  A havi rendszerességgel megtartott összejövetelek a közös gondolkodást segítik. A workshopokon olyan előadásokat hallgathat meg, melyek mondanivalóit mindennapi munkájában tudja kamatoztatni. Olyan szakmai kapcsolatrendszert alakíthat ki, melynek révén olykor több évtizedes szakmai tapasztalaton alapuló, hasznos információkhoz juthat. Emellett kedvezményesen részt vehet minden szakmai rendezvényen,melyet szervezetünk támogat, s melyek fókuszában a hazai CIO-k állnak.

  Ezeken a fórumokon olyan ismeretekhez juthat, melyeket a napi gyakorlatban is használhat, és segítségükkel növelheti cégénél az IT hatékonyságát. Megalapozott érveket kaphat fejlesztésekhez, új ötleteket a folyamatok racionalizálásához, korszerű módszereket szervezete irányításához, az MVISZ-en keresztül pedig nemzetközi kitekintést.

  Forrásmunkák

  Létrehozva: 2016.07.18. 09:22
  Utolsó módosítás: 2017.08.21. 15:07