Hivatkozási név: Integra

Integra Informatikai Kft.

Típus:
vállalat
Alapítás időpontja:
1989
Címe:
1037 Budapest Bojár utca 66.
Alapítók:
n.a.
Tevékenység legfőbb céljai, területe

Kezdettől fogva pénzügyi szektor számára készített szoftvereket, majd elkészítette a Dream vállalatirányítási rendszert .1995-től tanácsadással egybekötött komplex piacspecifikus rendszereket szállít.

Felső vezetői
  • Sík Zoltán, igazgató, vezérigazgató helyettes 1995-1998
  • Leopold Oszkár , igazgatósági tag - 2000 -
Meghatározó egyéniségek, kulcsszemélyek
n.a.
Számítástechnikai fejlesztések/termékek/Projektek

Termékek többek között:

DREAM termékcsalád

Pénzintézeti eszközfinanszírozás

PERSON-ORACLE

Faktoring rendszer

Portfolió elemzés, kezelés

Átalakulások

2000.:A magát elsősorban szoftverháznak tekintő Integra Rt. két meglévő, a pénzügyi alkalmazások és a dream vállalatirányítási divíziója mellett egy, a telekommunikációs ipar szereplői számára informatikai szolgáltatást nyújtó részleg kialakításán dolgozva 100 százalékos tulajdonrészt szerzett az utóbb említett piaci szegmens számára főképp információs rendszerek bevezetésénél és üzemeltetésénél szaktanácsadást és informatikai szolgáltatásokat nyújtó T-Com Kft.-ben.

Az Integra stratégiájának másik lényeges eleme a nemzetközi piacokon való jelenlét. Ennek szellemében – többek között a cégnél több éve dolgozó vietnami munkatársak helyismeretére és tapasztalataira támaszkodva – a vietnami Thien Nam Ltd.-vel együttműködésben Integra Pacific néven vegyes vállalatot hozott létre. Az említetteken túl többek között azért is esett a választás Vietnamra mert az ott most kialakulóban lévő kettős bankrendszer komoly piacot jelent az Integra ezen a területen szerzett szakértemével kialakított pénzügyi és vállalatirányítási alkalmazásai számára.


Létrehozva: 2020.06.02. 21:23
Utolsó módosítás: 2022.04.21. 22:50