Hivatkozási név: GLISolutions

GLISolutions Kft.

Típus:
vállalat
Alapítás időpontja:
2013
Címe:
Budapest, Szerémi ú. 7/b
Alapítók:
 • NavNGo alapítói (Kátai Attila, Medvig Attila.)
 • Tevékenység legfőbb céljai, területe

  Tevékenységi területük a GIS alapú infokommunikációs technológiák fejlesztése, főként a közlekedési alkalmazások területén.

  Felső vezetői
  • Medvig Attila,
  • Kátai Attila ,
  Meghatározó egyéniségek, kulcsszemélyek
  n.a.
  Számítástechnikai fejlesztések/termékek/Projektek

   

  Kátai Attila  alapító és felső vezető.

  2013 során a HU-GO elektronikus útdíjszedési rendszer fejlesztésében és bevezetésében vettek részt, azóta is folyamatos a rendszer üzemeltetésében és továbbfejlesztésében való részvételük.

  Vállalatuk a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. által működtetett, a tehergépjárművek megtett úttal arányos útdíjfizetését támogató e-útdíj rendszer térképi-, útvonaltervező- és útdíjszámítás-támogató komponenseit fejlesztette és üzemelteti, és tanácsadási, fejlesztési szolgáltatásokkal vesz részt a rendszer bővítésében, továbbfejlesztésében.

  Ők szolgáltatják a térképi rendszert a Nemzeti Mobilfizetés Zrt. parkolási díjfizetési rendszere számára.

  Jelentős projektjük az Országos Mentőszolgálat Mentésirányítási Rendszerének fejlesztése, cégünk a rendszer térképi, útvonaltervező és navigációs modulját fejleszti, a Geometria Kft.-vel együttműködésben.

  A közreműködésükkel vezette be a Kecskeméti Városfejlesztő Kft. az új, intelligens parkolási rendszert Kecskeméten, melynek keretében valós időben követhető a Kálvin tér parkolóhelyeinek foglaltsága.

  Több fuvarozó cégnek biztosítják az útdíj bevallásához szükséges térinformatikai támogatást. A Barabás Téglakő Kft. számára fuvarszervező alkalmazás fejlesztését végzi a komissiózás, majd optimális útvonalon kiszállítás támogatására.


  Létrehozva: 2024.02.04. 19:13
  Utolsó módosítás: 2024.02.17. 19:17