Adatbeküldés személyekről

  

 

Tisztelt Felhasználó!
Ha egy Személy adatait kívánja számunkra megadni, ezt kétféle módon teheti meg:

 1. Off-line módon: Töltse le a Személyek_Adatlap-ot (amely egy .doc fájl) és ebbe írja be a közölni kívánt adatokat, majd ezt a fájlt, az esetlegesen csatolni kívánt további fájlokkal (pl. fénykép) együtt küldje el e-mailben az itf@njszt.hu címre. A kitöltéshez segítséget kaphat a Személyek_adatlap_kitöltési_útmutató-ból.
 2. On-line módon: Az adatlapra szánt információt, a beküldendő fájlokkal együtt az alábbi űrlap kitöltésével is eljuttathatja hozzánk:

  Személy adatainak beküldése az iTF adattárába.

  Kérjük töltse ki és küldje be a lenti adatlapot! Kitöltés előtt ajánlatos a honlapon néhány adatlapot megnézni és azok stílusához igazodni.

  Beküldő adatai:

  Beküldött személyre vonatkozó adatlap:

  Elhunyt személynél a születési és halálozási dátumot kötőjellel válassza el.

  Lehetőleg az oklevelében szereplő megnevezés után kérjük zárójelben megadni az intézmény nevét és a végzés évét. Felsorolás is lehet, új sorban kezdve.

  Kérjük a megadott lehetőségek közül választani!

  Kérjük megadni a fokozat megszerzésének dátumát és az intézmény nevét; zárójelben megadhatja a tudományterületet is.


  Szakirodalmi, életrajzi vagy egyéb,.elektronikus vagy szöveges hivatkozások adhatók itt meg, mindegyiket új sorban kezdve. A szabad szöveget (pl. egy publikáció bibliográfiai adatait) kivéve minden sor megjelenési névvel (linknévvel) kezdődjék, melyet kettősponttal válasszon el az URL-től vagy a (csatolt fájl) nevétől.

  Az eddigi mezőkben nem említett munkáiról, tevékenységeiről (pl. család, hobbi, sport, polgári testületi munka) ... adhat ITT számot – minden tételt új sorban kezdve.

Mindkét esetben a Személyek rovat szerkesztői kapcsolatban fognak lépni Önnel a honlapra kerülő adatlap szövegének egyeztetése céljából.

x   –   x   –   x

Amennyiben bármilyen más információt szeretne a Személyek rovat szerkesztőivel közölni, úgy kérjük, hogy megjegyzéseit, javaslatait, észrevételeit a Kapcsolat menüpont alatt található űrlap segítségével küldje be.:


Létrehozva: 2019.04.03. 22:13

Utolsó módosítás: 2019.07.20. 16:12