Ez egy taxonomy oldal. Fejlesztes alatt! TODO Lista oldal
WP_Term Object
(
  [term_id] => 537
  [name] => FIESZTA
  [slug] => fieszta
  [term_group] => 0
  [term_taxonomy_id] => 537
  [taxonomy] => rendezveny_sorozat
  [description] => A Neumann János Számítógép-tudományi Társaság Orvos-biológiai Szakosztály Ifjúsági Csoportja a Szakosztály utánpótlás-gondozási feladatainak keretében megrendezi minden évben a FIESZTA rendezvényét egészségügyi szervezők, egészségügyi mérnökök, egészségügy felé orientálódó mérnökinformatikusok és további, egészségügyi informatika tudományterülete iránt érdeklődő felsőoktatásban részt vevő hallgatók számára.

A rendezvény célja, hogy az egészségügyi informatika területén képzésben részt vevő hallgatók információhoz jussanak a képzési terület aktualitásairól, a tudományterület kihívásáról, a munkaerőpiac szakterülettel kapcsolatos igényeiről. Az előadások keretében tájékozódhatnak az aktuális innovációkról, az egyes képzőhelyeken végzett munkákról. Kapcsolatba léphetnek a megjelent piaci szereplőkkel és ellátó helyek képviselőivel gyakornoki programok, szakdolgozat témák és munkalehetőségekkel kapcsolatban.
A konferencia sorozat alapítói: Dr. Remete Gergő, Dr. Surján György, Dombai Péter, Kalmár István, Dr. Kovács Arnold, Merth Gabriella 
  [parent] => 0
  [count] => 6
  [filter] => raw
)