Köszönjük, hogy hozzá kíván járulni adatgyűjtési munkánkhoz. A „Ki kicsoda” űrlap online kitöltéséhez a következő tájékoztatást szíveskedjék figyelembe venni:

 

 1. A „Végzettség” alrovatnál, a végzettség megnevezése után, kérjük zárójelben (vagy nagykötőjel után) megadni az intézmény nevét és a végzés dátumát is.
 2. A „Rövid szakmai életrajz:” mezőben okvetlenül említse meg fontosabb munkahelyeit, betöltött pozícióit, meghatározó tevékenységeit, projektjeit stb. A szövegbe ne írjon bele hivatkozásokat. A leírást szakmai testületekben való részvételével, valamint szakmai díjainak, kitüntetéseinek felsorolásával fejezze be (a díjak után zárójelben megadva a díjat adó szerv megnevezését, de legalább a díj átvételének évszámát). Ha részletesebb (ön)életrajzot is kíván küldeni, mellékelje azt csatolmányként a 4. pont szerint
 3. A „Rövid szakmai bemutatkozás:” mező célja, hogy neve hallatán elsőként mi „ugorjon be” az érdeklődő olvasó előtt. Az itt megadott szöveg a „Ki kicsoda táblázatban” a fényképe mellett fog megjelenni (mely fénykép baloldalán a neve, születési éve és végzettsége látható).
 4. A „Lásd még:” mezőben irodalmi vagy elektronikus hivatkozásokat adhat meg, mindegyiket új sorban kezdve, felsorolásként. Itt megadhat részletes szakmai önéletrajzot, publikációs listát, kiemelhet egyes publikációkat stb. Egy ilyen célú megnevezés, ha elektronikus hivatkozást fűz hozzá, linkként fog működni; az elektronikus hivatkozást a következő módon adja meg:
  1. Az internetes hivatkozásnál a linkként használandó szöveget kettősponttal válassza el az URL-től (pl. „szakmai önéletrajz: www.xxx.hu/yyy” ). – Amennyiben az URL változhat vagy megszűnhet a későbbiekben, inkább adja meg magát a szöveget csatolmányként.
  2. Amennyiben csatolmányként ad meg egy fájlt, az arra történő hivatkozásnál az azonosítható, teljes fájl nevet használja (pl. „rádióriport: kossuth_20010101.mp3”, vagy „önéletrajz: X_Y_oneletrajza.docx”).
  3. Az irodalmi hivatkozást a szokásos (szerzö(k), cím, kiadó, dátum, fejezet,lapszám/oldalszám stb.) módon kérjük beírni.
 5. Az „Ami még fontos:” mezőben eddig nem említett munkáiról, tevékenységeiről (pl. hobbi, család, sport vagy művészi tevékenység, polgári testületi munka), és az itt kapott kitüntetéseiről adhat számot – minden tételt új sorban kezdve, felsorolásként (itt is lehetnek elektronikus hivatkozások, megadásukat l. fent).

 

Az online kitöltés előtt vagy után a dettai.eleonora@gmail.com címre küldheti el az űrlapon megnevezett csatolmányokat, valamint (nevével azonosított) fényképét.

 

Szíveskedjék figyelembe venni még a következőket:

 • Amennyiben nem saját magáról tölti ki az űrlapot, jelölje meg, hogy adatszolgáltatóként nevét feltüntethetjük-e.
 • Ha elhunyt személyről ír, halálának idejét a születési idő után kötőjellel adhatja meg.

Kérjük, hogy amennyiben bármilyen kifogása merülne fel a megjelenő szövegekkel kapcsolatban, ezt jelezze a fenti címen.

A tárolt adatokat bármikor módosíthatja egy olyan űrlap online beküldésével, melynél (a kötelező mezőkön kívül) csak a megváltoztatandó mezőket tölti ki (természetesen az új csatolmányokat is meg kell ekkor küldenie a fenti címre).


Recent Posts

 1. Elhunyt Kőhegyi János Hozzászólások kikapcsolva
 2. Elhunyt Iványi Antal Hozzászólások kikapcsolva
 3. Koszorúzás Neumann János halálának 60. évfordulója alkalmából Hozzászólások kikapcsolva
 4. Alföldi István az InfoRádióban Hozzászólások kikapcsolva
 5. 13. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny Hozzászólások kikapcsolva
 6. Infobál 2017 Hozzászólások kikapcsolva
 7. Virtuális kiállítás az NJSzT és a MaNDA együttműködésében Hozzászólások kikapcsolva
 8. Beszámoló a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szakmai fórumáról Hozzászólások kikapcsolva
 9. Képfeldolgozók és Alakfelismerők Társaságának (KÉPAF) 11. konferenciája Hozzászólások kikapcsolva