Ez a rovat a hazai informatikai rendezvényekkel kapcsolatos adatokat gyűjti. A rovatban elsősorban a nemzetközi-, országos jelentőségű-, vagy szakmatörténeti szempontból kiemelkedő rendezvényeket gyűjtjük, de igény esetén helyt adunk kisebb jelentőségű-, helyi rendezvényeknek is. Az eddig összegyűjtött rendezvények jelentős részét az NJSZT szervezte, ami egyrészt tükrözi a társaság e téren centrális helyét, másrészt jelzik az adatgyűjtők ismereteinek korlátait is. Örömmel fogadunk minden jobbító, kiegészítő megjegyzést. Az Olvasót is arra kérjük és bátorítjuk, hogy információs űrlapunk kitöltésével (vagy szabadon megválasztott formában) vegyen részt adatgyűjtő munkánkban.

A teljes lista egy olyan táblázat, amelynek minden sora egy-egy rendezvény vagy rendezvény sorozat fontosabb paramétereit (név, dátum, rendező szerv, helyszín) írja le, amelyek szerint a táblázat rendezhető is. Minden sor tartalmaz egy linket: a “rövid név”-re kattintva egy olyan adatlapra jutunk el, ami az összes olyan információt tartalmazza, ami az adott rendezvényről rendelkezésünkre áll;

Az információs űrlap kitöltésével és beküldésével az olvasó részt vehet a gyűjtő munkánkban, amelyet előre is köszönünk!


Teljes lista
Információs űrlap

Recent Posts

  1. Elhunyt Kőhegyi János Hozzászólások kikapcsolva
  2. Elhunyt Iványi Antal Hozzászólások kikapcsolva
  3. Koszorúzás Neumann János halálának 60. évfordulója alkalmából Hozzászólások kikapcsolva
  4. Alföldi István az InfoRádióban Hozzászólások kikapcsolva
  5. 13. Neumann Nemzetközi Tehetségkutató Programtermék Verseny Hozzászólások kikapcsolva
  6. Infobál 2017 Hozzászólások kikapcsolva
  7. Virtuális kiállítás az NJSzT és a MaNDA együttműködésében Hozzászólások kikapcsolva
  8. Beszámoló a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület szakmai fórumáról Hozzászólások kikapcsolva
  9. Képfeldolgozók és Alakfelismerők Társaságának (KÉPAF) 11. konferenciája Hozzászólások kikapcsolva